Logo
< Devrimciler ölmez, devrim davası yenilmez! - S. Metin

Partinin pratik faaliyetlerinden


Partinin pratik faaliyetlerinden...

 

Devrimci faaliyetimiz kesintisiz sürüyor

Baharla birlikte yoğunlaşan devrimci faaliyetimiz yeni gündemlerle devam ediyor. 8 Mart dünya emekçi kadınlar günü vesilesiyle yürüttüğümüz faaliyetin ardından Newroz gündemli afişlerimizi bölgemizde yaptık.

Newroz vesilesiyle çıkarılanNewroz piroz be! Özgürlük, eşitlik,
gönüllü birlik! / TKİP
şiarlı afişimizi yaygın bir şekilde kullandık. Başakşehir; Şahin Tepesi, Altın Şehir, İkitelli köyiçi, Masko ana arterlerin bir kısmı, İkitelli Atatürk Mahallesi, Halkalı, Zeynebiye-İFA, İnönü Mahallesi, Sefaköy, Söğütlüçeşme. Bahçelievler; Evren Mahallesi, Hey Tekstil çevresi, Kirazlı ve Barbaros Mahallesi arasındaki ana yol, Güneşli meydan ve fabrikalar bölgesi, Doğu Sanayi Sitesi, Zafer Mahallesi, Şirinevler, Soğanlı, Sivavu Paşa. E–5 Metrobus hattı; Küçük Çekmece köprüsü, Cennet, Bağlar, Beşyol güzergâhı üzerindeki direk, köprü ve trafoları afişlerimizle süsledik.

Kesintisiz olarak süren illegal faaliyetimiz dostlarımız olduğu kadar düşmanlarımızın da ilgisi çekiyor. Kısa süre sonra afişlerimizi sökerek ya da üzerini boyayarak faaliyetimize engel olmaya çalışıyorlar. Bu saldırılar bizleri yıldırmak bir yana daha da biliyor.

Küçükçekmece’den komünistler

 

Devrimci baharı örgütlüyoruz!

İşçi sınıfı ve direnen halkların devrimci uyanışının simgesi tarihsel gündemler üzerinden devrimci baharın coşkusunu bölgemizin dört bir yanında kullandığımız afişlerimizle emekçilere taşıdık.

Kürt halkına yönelik azgınca saldırıların sürdüğü bir dönemde,
“Kürt halkına özgürlük! /TKİP”
şiarlı afişlerimizi ile “Newroz piroz be! Özgürlük, eşitlik, gönüllü, birlik! / TKİP” afişlerimizi kullandık.

Emperyalist saldırganlığın boyutlanması ve füze kalkanı ile Türkiye topraklarının savaş ve saldırı üssü haline getirilmesine karşı,
“Emperyalistlere kalkan, işbirlikçilerine köle olmayacağız! / TKİP”
ve “Özgürlük, devrim, sosyalizm! / TKİP” şiarlı afişlerimizi kullandık.

“Kadının kurtuluşu sosyalizmde! 8 Mart’ta alanlara! TKİP” şiarlı afişlerimizle dünya emekçi kadınlar gününde emekçi kadınları sosyalizmin kızıl bayrağı altında mücadeleye çağırdık.

Önümüzdeki dönemde devrimci baharı daha ileriden örgütlemek için pratik faaliyetimizi yoğunlaştıracağız.

Esenyurt'tan komünistler 


Baharın direniş ruhunu yayıyoruz

Bölgemizde bahar süreciyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Baharın coşkusunu ve direniş ruhunu bölgemize yaymaya devam ediyoruz. Bu kapsamda “Newroz pîroz be! Yaşasın sosyalizm! / TKİP” şiarlı afişlerimiz Sarıgazi, Başaran, Uzundere, Dudullu ve Madenler’e yapıldı. Ayrıca Newroz bildirileri Sarıgazi ve Başaran’da yaygın bir şekilde dağıtıldı.

1 Mayıs yaklaşırken çalışmalarımız artarak sürecek.

Ümraniye’den komünistler