Logo

Parti faaliyetlerinden...


Parti faaliyetlerinden...

Faaliyetimizi daha da güçlendireceğiz!

İşçiler için sömürü cehennemi olan Esenyurt’ta, komünistler olarak, fabrikalarda, sanayi havzalarında sınıfı sermayeye karşı örgütlemeye, illegal devrimci faaliyetimizi güçlendirmeye devam ediyoruz. Devrimci ajitasyon ve propagandamızı her türlü araçla yaygınlaştırıyoruz. Partimizin devrimci şiarlarını işçi ve emekçilere illegal materyallerimizle taşıyoruz.

“Kahrolsun sermaye iktidarı! Yaşasın sosyalist işçi ve emekçi iktidarı!”, “İşçi sınıfı savaşacak, sosyalizm kazanacak!”, “Kürt halkına özgürlük!”, “Özgürlük, devrim, sosyalizm!”, “Parti, sınıf, devrim!”, “Kanlı ellerinizi Suriye'den çekin!” ve “Çürüyen düzen, çeteleşen devlete karşı tek yol devrim!” şiarlı, TKİP imzalı afişlerimizi Talatpaşa, Mehterçeşme, Tokat Mahallesi, Balabanlı sanayi bölgesi, Atalay Caddesi, Tabela ve Yeşilkent’te yaygın bir şekilde kullandık.

Devrimci baharın ön günlerinde partimizin illegal faaliyetini güçlendirecek, işçi sınıfını kendi bayrağı altında birleştirmeye yönelik mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Esenyurt'tan komünistler

İllegal faaliyetimiz sürüyor!

Dinci iktidar içeride işçi ve emekçilere, dışarda kardeş halklara yönelik saldırı politikalarına devam ediyor. İşçi ve emekçilerin hayatını cehenneme çeviren kan emiciler, dışarıda ise emperyalistlerin tetikçiliğini sürdürerek kardeş halkların kanını akıtıyorlar.

Bölgemizde, “Kanlı ellerinizi Suriye’den çekin!” TKİP imzalı afişlerimizle, Suriye’ye yönelik kirli savaşa karşı sesimizi yükselttik. Yanı sıra, 15. yıl vesilesiyle çıkartılan “Sınıfın ve devrimin partisi TKİP 15. Yılında!” şiarlı afişimiz ile “Parti, sınıf, devrim!” , “Özgürlük, devrim, sosyalizm!” şiarlarının yeraldığı afişleri ve dört yıl önce illegal parti faaliyeti esnasında sermayenin bekçi köpekleri tarafından katledilen Alaattin Karadağ yoldaş için çıkarılan, yoldaşın siluetinin bulunduğu “Kavgamızda yaşıyor! Alaattin Karadağ / TKİP!” imzalı afişleri bölgemizin dört bir yanında, E-5 yolu güzergahında yaygın bir şekilde kullandık.

Küçükçekmece’den komünistler

 


Üste